19 March 2018
Euroopan alueiden komitean PES-ryhmä järjestää valokuvauskilpailun aiheesta ”Yhteisöllinen kaupunkini”

Euroopan alueiden komitean PES-ryhmä järjestää valokuvauskilpailun aiheesta ”Yhteisöllinen kaupunkini”

Pienet ja suuret kaupungit kaikkialla Euroopassa niin kaupunki- kuin maaseutuvoittoisillakin alueilla joutuvat yhä enemmän tekemisiin vakavan sosiaalisen eriarvoisuuden kanssa, olipa kyse sitten terveydenhoidosta, koulutuksesta, asumisesta, työllisyydestä, työoloista tai muita heikommassa asemassa olevien integroimisesta yhteiskuntaan.

Miten voimme varmistaa, että jokainen tuntee kaupungin omakseen?  Miten yhteisöllinen oma kaupunkisi on, ja miten siitä voitaisiin tehdä entistä osallistavampi?  

Eurooppalaisessa valokuvauskilpailussa ”Yhteisöllinen kaupunkini” harrastaja- ja ammattivalokuvaajien tehtävänä on vangita valokuvaan tulkintansa sosiaalisista hankkeista tai sosiaalisista suhteista omassa kaupungissaan. PES-ryhmän verkkosivuillaon ideoita aiheesta inspiraation lähteeksi. 

Kilpailuaika päättyy 30. kesäkuuta 2018. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet EU:n alueella asuvat henkilöt. 

Voit voittaa jopa 1 500 euron arvosta valitsemiasi valokuvaustarvikkeita sekä kolmen päivän kulttuurimatkan Brysseliin kahdelle hengelle.

EU:n alue- ja paikallisyhteisöjä edustavan Euroopan alueiden komitean (AK) Euroopan sosiaalidemokraattisen puolueen (PES) ryhmän jäsenistä ja valokuvausalan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee kolme parasta valokuvaa

Palkinnonsaajat kutsutaan palkintojenjakotilaisuuteen, joka pidetään Brysselissä loka–joulukuussa 2018.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä kansalaisyhteiskunnan organisaatioiden eurooppalaisen SOLIDAR-verkoston kanssa, joka pyrkii edistämään sosiaalista oikeudenmukaisuutta sekä Euroopassa että muualla maailmassa.

Lisätietoa kilpailusta ja tiedotusmateriaalia on saatavilla PES-ryhmän verkkosivuilla.

 

Yhteyshenkilöt: 

Samy Benomran 

Samy.benomran@cor.europa.eu

P. +32 22822237

 

Katja Turck

Katja.turck@cor.europa.eu

P. +32 22822169

Top