19 March 2018
Min sociale by: fotokonkurrence afholdt af Det Europæiske Regionsudvalgs PES-gruppe

Min sociale by: fotokonkurrence afholdt af Det Europæiske Regionsudvalgs PES-gruppe

Små og store byer i hele Europa – det være i byområder eller i landdistrikter – oplever stadig flere akutte sociale uligheder i forbindelse med bl.a. adgang til sundhed, uddannelse, bolig og beskæftigelse samt arbejds- og ansættelsesvilkår og integration af de svage i samfundet.

 

Hvordan kan vi sikre, at alle føler sig som en del af byen?  Hvor "social" er din by, og hvad kan der gøres for at gøre den til et mere omfavnende sted?  

Den europæiske fotokonkurrence "Min sociale by" opfordrer både amatørfotografer og professionelle fotografer til at indfange sociale projekter og/eller sociale relationer i deres hjemby i et foto. Deltagerne kan hente idéer fra en "inspirationssky" på PES-gruppens websted

Konkurrencen løber frem til 30. juni 2018 og er åben for alle over 18, der er bosiddende i EU. 

Du har nu chancen for at vinde fotoudstyr efter eget valg til en værdi af op til 1.500 EUR samt et tredages kulturelt ophold i Bruxelles for to.

De tre bedste fotos udvælges af en jury, der er sammensat af medlemmer af De Europæiske Socialdemokraters Gruppe (PES) i Det Europæiske Regionsudvalg (RU), som repræsenterer lokale og regionale myndigheder i hele EU, og af fagfolk fra fotobranchen. 

Vinderne vil blive indbudt til at deltage i en prisoverrækkelsesceremoni, der afholdes i Bruxelles mellem oktober og december 2018.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med SOLIDAR, der er et europæisk netværk af civilsamfundsorganisationer, som arbejder for at fremme social retfærdighed i Europa og i resten af verden.

Yderligere oplysninger og materiale vedrørende konkurrencen findes på PES-gruppens websted.

 

Kontaktpersoner: 

Samy Benomran 

Samy.benomran@cor.europa.eu

+32 2 282 22 37

 

Katja Turck

Katja.turck@cor.europa.eu

+32 2 282 21 69

Top